25.10.2018 – Bratislava, Tatracentrum

Total redesign creates bright new shopping mall

Bratislava, Tatracentrum

The Tatracentrum opened back in 2001, right across from the presidential palace. The shopping mall is located on the two lower floors of the eight-storey building, which also houses office spaces and an underground car park.  Our long-term tenants, including Billa, dm drogeriemarkt, and various restaurants and cafés, all contribute to the shopping mall’s success. At present, 98.5% of the total area has been let.

Both floors of the mall were completely renovated in 2018. The innovative and modern designs proposed by the “Puzzlebox” architecture and design firm won over the jury in an architecture competition, thanks in particular to their use of natural materials such as wood and moss.

The direct and indirect lighting emphasises the curved slat design of the wooden panels and, in conjunction with the “living” moss walls, creates a pleasant atmosphere where visitors to the mall feel at ease. The design of the shop signs has also been standardised and contributes to the bright and friendly ambience.

www.tatracentrum.sk